Over mij

Natuurlijke geneeswijzen zijn me met de paplepel ingegeven.  Op ‘grootmoeders wijze’ was bij ons pendelen, homeopathie, andere alternatieve geneeswijzen, kruiden, gezonde voeding, persoonlijke groei en bewustwording, beweging, frisse lucht, enz.

Zelf ben ik ook al van kindsbeen af geïnteresseerd geweest in alles wat te maken heeft met de holistische visie over de mens en zijn omgeving, relaties en gezondheid…  Het zijn die linken en samenhangen die me boeien, waarnaar ik steeds nieuwsgierig blijf!!
De alternatieve boekenwinkel was zelfs als kind al een snoepwinkel voor mij!!

Ik wil altijd graag observeren, onderzoeken, begrijpen, voelen, ervaren, integreren…. en opnieuw! 😉
De relatie tussen onze binnenwereld (gedachten en gevoelens) en het effect daarvan op onze buitenwereld (lichaam, relaties, omstandigheden) is mijn absolute passie!!

Ik ben nu 25 jaar samen met mijn man, Olivier, en moeder van drie, Anna (18j), Moriah (15j) en Ilian (12j).  De eerste jaren ben ik thuis gebleven bij mijn spruiten.  Later, als de jongste naar school begon te gaan, heb ik zelf ook weer het studeren opgepakt!
Ik wilde graag mensen ondersteunen in het vinden van hun autonomie en authenticiteit!  Daarom koos ik voor coachen, later kwamen er, eigenlijk door de passie van onze oudste dochter, de paarden bij en ontdekte ik hun zó bijzondere kwaliteiten! Hun aanwezig zijn, hun oprechte duidelijkheid, hun vaardigheid om altijd fris en opnieuw op NU te reageren en zoveel meer, maken hen tot heel waardevolle mede-coaches! Nu 6j geleden kwam de kinesiologie erbij!

Ik had de weldaad van kinesiologie, meer bepaald Brain Gym, als 8 jarig meisje met dyslexie al mogen ondervinden, waardoor ik de rest van mijn schooltijd vlot heb kunnen doorlopen.  Ook daarna nog, in ons gezin, hebben we meermaals de doortastende invloed van kinesiologie ondervonden, dus dat mocht zeker niet aan mijn curriculum ontbreken!

Ondertussen ben ik ook instructeur voor Brain Gym en Touch For Health.  Ik vind het heerlijk om die kennis aan mensen te kunnen doorgeven! Behalve je eigen lijf heb je immers niets anders nodig en ik geloof dat het een heel bijzondere meerwaarde is in het vinden van die autonomie en authenticiteit!

 

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk of op een of andere opleiding!!

 

Veel liefs,
Natalie Amore