Over mij

Natuurlijke geneeswijzen zijn me met de paplepel ingegeven.  Op ‘grootmoeders wijze’ was bij ons kruiden, pendelen, homeopathie, verse voeding, persoonlijke groei en bewustwording, beweging, frisse lucht, enz.

Ook heb ik als kind veel gependeld tussen België en Italië, wat me al vroeg attent maakte op de verschillen in leefwerelden, de verschillen in waarden, meningen, overtuigingen, handelingen, gewoonten, patronen, … die mensen kunnen hebben en hun effect op mijn gevoel.

Ik ben al van jongs af aan geboeid geweest door alles wat te maken heeft met de connectie tussen de mens en zijn omgeving, zijn relaties, zijn gezondheid en zijn ervaringen.  Ik voelde zoveel aan en wilde begrijpen.  

Ik hou van observeren, onderzoeken, ontdekken, ondernemen, ont-wikkelen, integreren en ……… opnieuw! 😉
De relatie tussen onze binnenwereld (gedachten, overtuigingen, gevoelens) en het effect daarvan op onze buitenwereld (lichaam, relaties, omstandigheden) is mijn absolute passie!!

Ik ben 25 jaar samen met mijn man, Olivier, en moeder van drie, Anna (19j), Moriah (16j) en Ilian (13j).  De eerste jaren ben ik thuis gebleven om bij de kinderen te zijn.  Later, als de jongste naar school begon te gaan, heb ik zelf ook weer het studeren opgepakt!
Ik wilde graag mensen inspireren en ondersteunen in het vinden van autonomie en authenticiteit op weg naar hun doelen en hun verlangens.

De weldaad van kinesiologie, meer bepaald Brain Gym, had ik als hooggevoelig 8 jarig meisje met dyslexie al mogen ondervinden.  Ik voelde me veel beter in mijn vel, kon weer contacten leggen en me focussen en de leervaardigheden die ik nodig had op de schoolbanken gingen er in sneltempo op vooruit.  De rest van mijn schooltijd heb ik vlot doorlopen.  Ook daarna, in ons gezin, hebben we meermaals de doortastende invloed van kinesiologie ondervonden, dus dat mocht zeker niet aan mijn curriculum ontbreken!

Alle informatie zit opgeslagen in ons lichaam.  De spiertest, de voornaamste onderzoekstool die we in kinesiologie gebruiken, is het communicatiemiddel met het lichaam.  Het lichaam zèlf vertelt waar de knoop, de stress, de weerstand zit in het body-mind systeem én wat het nodig heeft op weg naar welzijn, tevredenheid, voldoening,…

Ondertussen ben ik ook zelf instructeur voor Brain Gym en Touch For Health.  Heerlijk vind ik het om die kennis aan mensen te kunnen doorgeven! Behalve jezelf en je eigen lijf heb je immers niets anders nodig en ik geloof dat dat een heel bijzondere meerwaarde is in het vinden van die autonomie en authenticiteit!

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk of op een of andere opleiding!!

 

Veel liefs,
Natalie Amore